Міжкімнатні двері

Наш салон працює з такими виробниками міжкімнатних дверей як:
Korfad, Terminus, Verto, Eco-Doors.

Як правильно вибрати міжкімнатні двері

Асортимент міжкімнатних дверей настільки величезний, що багато людей губляться. Вони звертають увагу в першу чергу на моделі з красивим і незвичайним дизайном, представляючи, як ефектно вони виглядатимуть в квартирі. При цьому більш важливі експлуатаційні характеристики полотен багато покупців не оцінюють.

В результаті покупка не виправдовує надій. Нова двері красиво виглядає, проте доставляє багато незручностей. Щоб дверне полотно не тільки добре виглядало, але і виконувало всі свої основні функції, треба правильно його вибрати.

Основні види міжкімнатних дверей

Всі дверні полотна поділяють на кілька видів. Вони відрізняються:

  • видом використовуваного матеріалу і обробкою;
  • способом відкривання-закривання;
  • типом конструкції.

Найпопулярнішими вважаються двері, виготовлені з натуральної деревини. В якості сировини найчастіше використовують дуб, граб, горіх, сосну і ясен. Дорогі моделі виготовляють з карельської берези, палісандра і ебенового дерева. Деревина цінується за екологічність, гарний зовнішній вигляд і тривалий термін експлуатації. Полотна з дуба можуть прослужити до 70 років.

Однак деревина багато важить і має властивість розширюватися при високій вологості. Більш практичними є двері з МДФ, ДСП, ДВП. Вони теж красиво виглядають, але при цьому не так сприйнятливі до вологи і мають невелику вагу. Пластикові моделі стійкі до вологи, перепадів температур і до ультрафіолету. Тому їх зазвичай встановлюють у ванній або на кухні. Вони теж здатні прослужити кілька десятків років, як і моделі з дерева. Розкішно виглядають скляні двері. Однак вони часто дуже важкі.

Багато хто прагне купити розпашні міжкімнатні двері. Такі полотна відкриваються або назовні, або всередину. Чим більше орні двері, тим більше вони вимагають місця для переміщення. Більш практичні розсувні варіанти. Їх полотна рухаються уздовж стіни, тому займають дуже мало місця. Також дуже зручні у використанні складні вироби. Вони складаються з декількох невеликих полотен, створених гармошкою.

Розсувні і складні моделі – ідеальний варіант для тісних приміщень. Хитні двері можуть відкриватися в будь-яку сторону. Однак вони погано затримують тепло і добре пропускають звуки.

Дверні полотна виготовляють різними способами. Фільонок моделі представляють собою раму, на якій закріплені фільонки-дощечки. Такі двері мають відмінні ізолюючи властивості і мають високу міцність. Менш надійні щитові моделі складаються з каркаса і листів. Вони мають гарну гладку поверхню. Між листами знаходиться наповнювач. Від виду наповнювача залежать тепло- і звукоізоляційні властивості полотна. Скляні двері відносяться до погонажних увазі. Їх скляне полотно утримується на каркасі.

Скло може бути прозорим, напівпрозорим і непрозорим. Прозорі моделі дозволяють забезпечити високий рівень освітленості в квартирі в денний час. Вони візуально збільшують маленьке приміщення.

Як можна у нас отримати консультацію?

Достатньо зателефонувати за номером +380673733983 або зв’язатися будь-яким іншим зручним способом: написати онлайн консультанту на сайті або у Вайбер телеграм на номер +380673733983.
Можна поставити запитання на сторінках в соціальних мережах.
Instagram: window_door_perfect
FaceBook: @WindowsDoorsPerfect
Досвідчені фахівці допоможуть у виборі товару як для себе.

Залишити відповідь