Вхідні двері

Наш салон працює з декількома заводами-виробниками вхідних металевих броньованих дверей, а саме:
Straj, Steelgard, Portala.
Чому варто обрати саме цих виробників?

Як правильно вибрати вхідні двері

Вибрати вхідні двері непросто. Адже від них залежить безпека квартири і комфорт мешканців. На жаль, багато покупців звертають увагу в першу чергу на дизайн двері, а не на її експлуатаційні характеристики.

Зовнішній вигляд має велике значення, безумовно. Він демонструє рівень достатку, соціальний статус і смаки господаря. Однак експлуатаційні характеристики дверного полотна набагато важливіше. Якщо двері підібрана неправильно, вона буде пропускати в будинок холод, запахи, звуки і дим. Вона не зможе стати непереборною перешкодою на шляху зловмисників.

Основные эксплуатационные характеристики входных дверей

Щоб двері прослужила довго і добре захищала від будь-яких зовнішніх впливів, слід звернути увагу на наступні її характеристики:

  • товщину металевого листа;
  • число ребер жорсткості;
  • тип петель;
  • вид замкових механізмів;
  • матеріал оббивки;
  • вид наповнювача;
  • матеріал ущільнювача.

Товщина листа металу і число ребер жорсткості – основні характеристики, що визначають вандалостійкість вхідних дверей. На металевому каркасі закріплюють 1 або 2 металевих листа. Їх товщина варіюється від 0,8 до 5 мм. Чим більше товщина листів, тим двері надійніше.

Однак товсті листи істотно обтяжують конструкцію. Досить міцної є модель з листами середньої товщини – 1,5-4 мм. Краще купити вхідні двері від виробника з хорошою репутацією. Такі виробники встановлюють міцні листи заявленої товщини.

Ребра жорсткості також кріпляться до каркасу. Вони захищають полотно від будь-яких механічних впливів. Ребра теж обтяжують виріб, тому варто віддати перевагу виробам з 2-3 ребрами. Петлі можуть бути як приховані, так і навісні. Навісні багато хто вважає менш надійними, оскільки їх можна зрізати. Однак на сучасні двері встановлюють петлі зі стрижнями із загартованої сталі. Зрізати їх непросто.

Варто віддати перевагу двері з моноблоковим замком. Він містить і сувальдний, і циліндровий механізм. Тому його не можна вибити і розкрити відмичкою. У випадках, коли двері підбирається для приватного будинку, дуже важливо оцінити характеристики оббивки. Зовнішня частина полотна повинна бути стійка до вологи, перепадів температур і ультрафіолету. Від наповнювача залежить ізоляція приміщення. Відмінними ізолюючими властивостями володіє мінеральна вата.

Вона також не підтримує горіння. Для заміського будинку краще вибрати модель з листом коркового дерева. Коркове дерево забезпечує терморозрив, що дозволяє мінімізувати тепловтрати і виключити промерзання двері. На ній не буде з’являтися конденсат і іній.
Ізолюючі властивості дверного полотна залежать також від ущільнювача. Його закріплюють по периметру конструкції. Ущільнювач захищає будинок від холодного повітря, а також від пилу і запахів.

Оптимальним варіантом для заміського будинку є гумовий ущільнювач. У квартирі можна використовувати поліуретановий ущільнювач.

Як можна у нас отримати консультацію?

Достатньо зателефонувати за номером +380673733983 або зв’язатися будь-яким іншим зручним способом: написати онлайн консультанту на сайті або у Вайбер телеграм на номер +380673733983.
Можна поставити запитання на сторінках в соціальних мережах.
Instagram: window_door_perfect
FaceBook: @WindowsDoorsPerfect
Досвідчені фахівці допоможуть у виборі товару як для себе.

Залишити відповідь